Ochrana osobních údajů

Pokud se rozhodnete nás kontaktovat a spolupracovat s námi, budeme shromažďovat vaše osobní údaje za účelem námi poskytovaných služeb dle zákona o ochraně osobních údajů a platnou legislativou Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 

Údaje shromažďujeme výhradně za účelem námi poskytovaných služeb. Neposíláme nevyžádanou poštu. 

Správcem osobních údajů je: 

Kateřina Šarochová – WALLABY
se sídlem: Pod Lesem 47, 363 01 Hroznětín
IČ: 49191586 | DIČ: CZ6953143747

Zpracováváme tyto osobní údaje: 

Vaše jméno a příjmení, (popř. název firmy), email, telefonní číslo, IČ, DIČ, cookies, IP adresu (používáme také v Google Analytics při nastavení filtrů). Dle zákona údaje uchováváme po dobu 3 let, pokud zákon neuloží jinak. Nezpracováváme jiné než veřejně dostupné osobní údaje.

Další zpracovatelé vašich osobních údajů:

Googlehttps://policies.google.com/privacy/update (na webu využíváme měřící kódy pro webovou analytiku, pro měření konverzí a remarketing, mohou být některé údaje uloženy u tohoto zpracovatele). 

Účetní Jiří Andrejs – veškeré přijaté i vystavené faktury společnosti WALLABY jsou uložené u tohoto zpracovatele.

 

Cookies

Tyto webové stránky využívají soubory Cookie. Více o souborech cookies se dozvíte ZDE a ZDE

Používáním webových stránek souhlasíte s použitím cookies. 

Tyto webové stránky provozuje Kateřina Šarochová (obchodní značka WALLABY), se sídlem Pod Lesem 47, 363 01 Hroznětín. Firma WALLABY využívá na těchto webových stránkách soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení webových stránek.

Informace takto získané sdílíme se společnostmi Google a Seznam. 

Webové stránky využívají tyto druhy Cookies:

Nutné: 

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránek. Webová stránka bez těchto cookies nemůže správně fungovat.

Statistické:

Statistické cookies nám pomáhají, abychom porozuměli, jak návštěvníci používají naše webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové:

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Kódy (scripty třetích stran):

Na tomto webu trvale používáme kódy (scripty) od společnosti Google. Tyto kódy (scripty) nám slouží k analýze, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu (www.wallaby.cz) chovají. 

© 2019. Všechna práva vyhrazena.